Sommaruppehåll??

Jag har haft, vad man kan kalla ett litet sommaruppehåll. Mitt liv tog sig en drastisk vändning när jag blev lämnad av mannen jag var förlovad med och lovade trohet. 
Jag vet än i dag inte varför han lämnade mig, kanske vill jag inte heller veta varför. Under juni och juli har jag flyttat fram och tillbaka från mamma, till pappa och syrran för att ha tak över huvudet. 
 
När jag blev dumpad så ville jag inte göra några beskut i ren affekt, jag bestämde mig för att fortsätta att plugga i stockholm, hitta ett eget boendem och på så sätt skapa mig ett eget liv med min lilla kisse Alice. Jag låg  i och letade lägenhet och rum och fick två napp. Kanske skulle livet trots allt lösa sig??
 
Lägenheten låg i ett relativt trevligt område av tumba, en stror etta med badkar och balkong. Kanske inte så jätte fräsch, men sånt fick man ta tänkte jag. 
 
Jaha, du ska betala 3000 kr i hyra, så killen som ville hyra ut. Men då vill jag också kunna umgås med dig!!??
Öhhh! Tänker jag, Umgås?! Vad menar han med det tror ni?? Jo, med sexuellt utbyte skulle äcklet ge mig låg hyra, annars skulle jag bet 10 000. 
Så med svordomar tårar och hat tackade jag givetvis NEJ till lägenheten. Nu pallade jag inte mer, jag ville flytta tillbaka till min hemort. Fortsätta plugget där.
 
Dagen efter började jag söka lägenhet som en tok och skickade in en sen anmälan till Högskolan. Jag efter en veck fick jag en jätte mysig tvåa strax utanför city och kom in i plugget. Bye Bye storsstadsliv, hello future. 
 
För tillfället sitter jag på ett B&B i Gamla stan, är mina sista dagar i Stockholm innan jag flyttar in i min nya lägenhet. 
Kanske är jag för en gångs skull på rätt väg, ibland önskar jag bara att J kunde gå där bredvid mig. Men if it wasn´t meant to be, ja då är det inte meant to be. 
 
So long//
Dannie