Europa har vaknat ur invandrardvalan!

http://avpixlat.info/2013/01/08/frankrikes-misslyckade-migration-leder-mot-kris/
 
Är det nu det startar? Är det nu Europa reser sig och säger emot? Jag hoppas på det iallafall så att inbördeskrig inte är sista utvägen för att få orning isamhället igen. 
 
Är det då verkligen skillnad på folk och folk, ja säger vissa forskare. Det handlar om att dem människor som vuxit upp i en otrygg miljö som många invandrare gjort (Iran,Irak, Kosovo, Afrika etc.), inte har samma sociala & civiliserade sätt pga av att de inte fått den trygga barndom & uppväxt som är grunden för det sociala beteendet. Vi i väst ( de flesta av oss i iallafall) har blivit uppfostrade i att vara sociala och följer vissa koder, men har man inte haft den här bakgrunden är det svårt att anpassa sig till ett samhälle där sociala normer är ett måste. Det sociala beteendet och att föra sig civiliserat är inte ett nedärvt arv, utan ett inlärt beteende. Något som inte alla männiksor har, pga sin bakgrund.
 
Men tack att Frankrike har vaknat. Detta nationalistiska land som många gånger tidigare har gjort uppror emot makten, börjar nu vakna för att stå emot muslimer som inte velat att anpassa sig till det västerländska samhället. 
 
Frankrike är Frankrike, låt det förbli så. Låt inte islam ta över.
 
Kanske vaknar nu Sverige?
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback